Närområdet

Situationsplan

På bästa läge i Gnesta, alldeles nära Frösjön och den kommande strandparken ligger Brf Frösjön. Här bor du ett stenkast från sjön, med lekplats utanför dörren och förskola på promenadavstånd även för små fötter.

Brf Frösjön är den perfekta platsen för dig som vill ha en smidig vardag med mycket livskvalitet. Här, i ett nybyggt hus är det bara att flytta in och börja njuta. Gräsmatta och häckar är planterade och trädäcket väntar bara på grillen och utemöblerna.

Som boende vid Frösjön får du det bästa av två världar. I den lilla staden är allt alltid nära. Här finns inga bilköer att fastna i och ingen jakt på parkeringar. Här finns istället naturen, här finns nya roliga lekparker och förskolor, här finns ett kreativt kulturliv och du kan på några minuter gå eller ta cykeln till all service du behöver. Här finns helt enkelt förutsättningarna för det goda livet i en lugn och trygg omgivning. Och pulsen i den stora staden då? Den finns kvar – mindre än en timme bort!

Mitt i den nya stadsdelen anläggs en strandpark med bland annat bad, lekplats, beach volly-plan och småbåtshamn. Längs strandpromenaden kommer man bekvämt att kunna promenera till den populära restaurangen vid strandkanten ett stycke bort. Det tar bara några minuter att ta sig till tågstationen. Härifrån är det smidigt att resa, pendeltåget tar ca 60 minuter till Stockholm och mindre än 20 min till Södertälje.

Tack vare läget vid Frösjön finns möjlighet till äventyr i naturen året om. Med långfärds-skridskor soliga vinterdagar och kanot härliga sommardagar tar man sig hela vägen till Åkers styckebruk i norr eller till Trosa vid kusten.

På fritiden kan ung som gammal engagera sig i Gnestas rika föreningsliv med allt från konst till fotboll, golf och teaterförening. Skolor upptill årskurs 5 eller 9 finns flera i närområdet och förskolan är bara tvärsöver gatan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *